Car electronics

Track & Trace


Track & Trace

Zijn mijn mensen al bij de klant gearriveerd of staan ze nog in de file? Worden mijn voertuigen in de weekenden ongeoorloofd gebruikt? Houden mijn mensen hun privé en zakelijk gereden kilometers netjes bij? Track-and-Trace van RAM Mobile Data geeft u alle antwoorden. Op uw computerscherm ziet u namelijk real-time de positie van elk voertuig tot op straatniveau; u ziet zelfs waar en hoe lang ze ergens stilstaan. En alle informatie wordt vastgelegd en is vervolgens online of per e-mail op te vragen in de vorm van overzichtelijke rapportage. Geheel op maat: per dag, per week, per regio of per opdracht.

Bluetooth Telefonie

Handel alle oproepen comfortabel af zonder uw mobiele telefoon aan te raken. Bellen met uw ogen op de weg en beide handen aan het stuur. Het scherm geeft alle informatie duidelijk weer, waaronder caller-ID, operator, signaalsterkte.

Alarmsystemen & Anti carjack

Een auto is een kostbaar bezit en vormt al snel een interessant object voor vele carjackers. Als je slachtoffer bent van een diefstal kost het je niet alleen geld, maar ook veel tijd en ergenis. Een goed alarm systeem kan je hiervoor behoeden. Een antiblokkeersysteem zorgt voor onderbreking in de startmotor, brandstofsysteem en ontsteking multimediasystemen.

Locksystemen

Intelligente elektronica gekoppeld aan professionele stalen pensloten zorgen ervoor dat de laadruimte uitsluitend op uw commando geopend kunnen worden. Deze wordt volledig op maat geprogrammeerd, bvb. regelbare in- en uitstaptijden.

Cruisecontrol

Cruisecontrol (snelheidsregelaar) is een middel om de snelheid van een voertuig vast te zetten, zodat men zelf geen gas hoeft te geven.De cruisecontrol schakelt uit door te remmen of te ontkoppelen.

Deze systemen kunnen ook geprogrameerd worden als snelheidsbegrenzer.

Park Distance Control & achteruitrijcameras

Parkeersensoren dienen als extra hulpmiddel voor het melden van obstakels die buiten je gezichtsveld vallen bij het parkeren. Naast systemen die enkel geluid maken,

zijn er installaties waarbij u ook op een schermpje in de wagen ziet hoeveel ruimte u nog hebt. De camera’s kunnen op alle soorten bedrijfsvoertuigen geplaatst worden om bv. de dodenhoek te beperken.

2013 Structovan Bedrijfswagenlnrichting