MoteXion

Protection Bescherming van Lading en Auto

De beste bescherming tijdens het transport

Welkom bij Motexion. De laadruimte van bedrijfsauto's is ons werkterrein. Voor deze laadruimte bieden wij alle beschermingsmiddelen om er een functionele werkruimte van te maken. Professionele systemen die garant staan voor veiligheid en kwaliteit. De montage is in no time gebeurd, waarna u onmiddellijk tijdwinst boekt. Met Motexion in de wagen is het nu eenmaal veel efficiënter en ook prettiger werken. Bovendien voorkomt u schade aan de auto en de lading. Zo verdient Motexion zichzelf gemakkelijk terug. Maar er zijn nog méér redenen om voor Motexion te kiezen.
Wandbekleding (in grijs en bruin)

Wandbekleding van MoPlan voldoet aan de zwaarste kwaliteitseisen. De panelen, vervaardigd van o.a. 4 of 6 mm berkentriplex, zijn watervast verlijmd en aan beide zijden voorzien van een duurzame, afwasbare fenolcoating. Het materiaal is zeer buigzaam, volgt de ronding van de auto, waardoor de laadruimte optimaal benut wordt. Wandbekleding is tevens in andere materialen leverbaar zoals bv.: Berkentriplex met een grijze of bruine kunstof coating, van aluminium of staal met gaten patroon voor gereedschaphaken.
VloerPlaten (in grijs en bruin)

MoPlan gebruikt voor haar producten de beste materialen. Zo zijn de vloerplaten opgebouwd uit Europese hardhoutfineren, verlijmd met fenollijm (watervast) en voorzien van een veilige en duurzame antisliplaag. De plaat is eenvoudig schoon te houden en kan rondom worden afgekit, waardoor er een slijtvaste, olie- en waterbestendige bescherming van de laadvloer ontstaat. Eventueel kan de vloerplaat ook nog worden afgewerkt met aluminium beschermstrips die u apart kunt bestellen. De werkvloer van uw bedrijfswagen wordt in zijn geheel vlak en dus zeer praktisch in gebruik. De vloerplaten zijn naadloze platen tot een lengte van 3.30 m, bestaande uit hoogwaardig watervast multiplex met een laag eigen gewicht.
Technische specificaties wandbekleding Technische specificaties vloerplaten

Separatie wanden(tussenschotten)

Secuwanden
een ABS kunststof tussenwand. De geluiddempende ABS-secuwand is licht, sterk, multifunctioneel en snel te monteren.
Er zijn praktische voorzieningen ingebouwd t.b.v. opbergvakken en ladingvastzetrails, welke accessoires apart besteld kunnen worden.
Deze secu(rity) wand is het resultaat van uitgebreid onderzoek en langdurige productontwikkeling. Bij de ontwikkeling hebben we gekeken naar eenvoudige montage, verbetering van pasvorm en sterker materiaal, waardoor extra veiligheid is gewaarborgd.

MDF of Betonplex
Voor sommige automodellen kan de secuwand uit 18 mm MDF of Betonplex met 2-zijdige grijze coating geleverd worden.
De wand kan op verschillende wijzen worden gemonteerd. Bijvoorbeeld direct op de B-stijl, of naar achteren geplaatst, zodat er meer beenruimte ontstaat. En ook op de C-stijl kan een tussenschot worden geplaatst, maar dit is wel maatwerk.Polyester
Voor enkele automodellen leveren we een secuwand van polyester.

Hieronder een aantal voorbeelden van producten uit het MoTexion programma.

2013 Structovan Bedrijfswagenlnrichting